انواع تصفیه آب صنعتی
منابع آلوده کننده آب
منابع آلوده کننده آب
متاسفانه منابع مختلفی هم موجب آلوده شدن آب می شوند. در مواردی که بشر برای سود بیش تر حاضر به این کار شده است. اما با توجه به شرایط کره زمین به تغییر این رویه تلاش شده است. چرا که ادامه ی این کار موجب نابودی زمین و بشر می گردد. از همین رو در بسیاری از کشور ها تلاش به استفاده از روش هایی برای بهینه سازی آب سالم شده است. استفاده اصولی از پساب ها و بازیافت از جمله این موارد هستند. اما یک سری از منابع مهم که بیشترین آلودگی را دارند، به شرح ذیل می باشند..
– فاضلاب ها و پساب ها که حاوی مواد سمی و آلوده هستند.
– آلودگی کشاورزی، مانند آلودگی به کودهای حیوانی و شیمیایی
– آلودگی حرارتی، مانند آب های گرم تاسیسات های صنعتی
– آلودگی از طریق گردش آب بر روی زمین
بیماری هایی که توسط آب آلوده منتقل می شوند
یک سری از بیماری ها توسط املاح محلول در آب منتقل می شوند. بیماری های قلب و عروق، گواتر، مسمومیت سربی و… این بیماری ها است. در یک سری دیگر از بیماری ها آب میزبان آن ها است. در مواردی همچون بیماری مالاریا آب به صورت غیر مستقیم آن را انتشار می دهد. این عوامل تهدیدی جدی در برابر آب سالم هستند.
روش هایی برای استفاده دوباره از فاضلاب خانگی
از جمله بهترین روش ها برای استفاده مجدد از آب، تصفیه آن است. این کار هم به صورت تصفیه آب خانگی و هم با استفاده از فیلتراسیون های متعدد قابل انجام است. برای این کار روش هایی را به شما معرفی می کنیم. تا هم در مصرف آب صرفه جویی کنیم و هم استفاده مجدد از پساب ها.
اهمیت و ویژگی آب سالم
اهمیت آب سالم
اهمیت این مایع با ارزش را از دو جنبه می توان بررسی کرد. یکی از جنبه ی اقتصادی و دیگری جنبه ی بهداشتی. از جنبه ی اقتصادی موجب رونق چرخه ی اقتصادی و رشد کشاورزی می شود. از بعد بهداشتی هم باید گفت آب سالم موجب سلامتی می شود. همین امر یکی از اولین و مهم ترین دغدغه ی های هر انسانی است.
ویژگی های آب سالم چیست؟
آب تنها ماده ای بر روی کره زمین است که به سه حالت یافت می شود. جامد، مایع و گاز حالت های این مایع است. رای تعیین سلامت آب فاکتورهای مختلفی را باید در نظر بگیریم. چرا که این مایع که به طور میانگین 8 لیوان از آن را مصرف می کنیم ، نقش مهمی در سلامت ما دارد. در ظاهر، آب باید بدون بو و مزه باشد. بدون رنگ و هیچ گونه ماده ای اضافی در آن باشد. اما اگر بیشتر و دقیق تر بخواهیم به آن بپردازیم، به این نتایج میرسیم. آب آشامیدنی سالم نباید دارای میکروب و ویروس بیماری زا باشد. همچنین مواد شیمیایی و هرگونه مواد معدنی اضافی را باید از آن حذف کنیم.
انواع آب از نظر خلوص
آب به اشکال مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. این تنوع به خلوص آن نیز مربوط می شود. در ذیل انواع خلوص آب را توضیح می دهیم.
آشامیدنی: این آب با رعایت فاکتورهای ویژگی های آب سالم قابل آشامیدن و استفاده است.
معدنی: این آب نسبت به آب معمولی حاوی مواد معدنی بیشتری است. این مواد سازگار با بدن انسان می باشد.
مقطر: به آبی می گویند که املاح آن تقریبا به طور کامل حذف شده باشد.
خالص: با روش های مکانیکی فیلتر شده است. با روش های مختلفی می توان این کار را انجام داد.